Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Tanulj angolul otthon, az autódban, bárhol...

A Landigo 13-mal a saját tempódban tanulhatsz angolul, bárhol, ahol szeretnél. A tanulás még soha nem volt ilyen hatékony és élvezhető.


Fényképregények a való életből - az alapvető kifejezéseket egy izgalmas fényképregény sorozaton keresztül fogod elsajátítani. Amellett, hogy szórakoztató, sok-sok hasznos új szót, kifejezést és nyelvtani szerkezetet is megtanulsz majd.A nyelvtanfolyamban mindent lefordítottunk magyarra. Például a fényképregényekben bekapcsolhatod a magyar/angol/mindkét feliratot. Kattints rá egy szóra, és a szótárból azonnal megkapod a fordítását. Példamondatokat szintén kapsz - mindet magyar fordítással.

A Landigo Tanulószótár - több mint 40 ezer szót a kiejtésük hangfelvételeivel együtt, illetve több ezer példamondatot tartalmaz. Társítsd a saját képeidet a szavakhoz és hozz létre egyéni leckéket a saját szavaiddal!szó fordítással és kiejtéssel
a tenisz szónak több tíz kapcsolódó mondata van
ha meg akarod tanulni ezt a szót, egyszerűen adj hozzá egy képet és küldd a Remember!-be
adj egy képet a szóhoz


Érdemes megtanulnom ezt a szót? A Landigoban a szótárnak van egy funkciója, amely megmondja neked, hogy egy szó fontos-e vagy sem.

Hogyan tanuljak a Landigoval?
A tanulás a napirendem része.
Nagyon kevés többletidőt vesz igénybe. részletek


Utazó CD/mp3 - Készíthetsz egy utazó CD-t / mp3-at a saját szavaiddal és kifejezéseiddel. Tanulj angolul az autódban, a mobiltelefonodról, amikor úton vagy! Használhatod a szótár szavait, a szószedetek leckéit vagy a fényképregények szavait. Az utazó CD/mp3 testreszabásához használhatod a hangprofilokat is.

Például ez a saját autós CD-m

Magyar hang (a sajátom) - szünet (amikor kiejtem a szót; a szünet hossza beállítható) - angol hang - lassított angol.

Minden tulajdonság beállítható. Például lassított angol hang hallgatása helyett le tudod játszani a normál angol hangot háromszor.


Leckeszerkesztő - hozd létre a saját leckéidet a saját szavaiddal és kifejezéseiddel. Minden egyes tanulófájl korlátlan számú leckét tartalmazhat.

Tipp - Amikor a szótárban keresel, az számtalan kapcsolódó mondatot javasol. Használd őket a saját leckéidben! Például nagyon célravezető és hatékony az olyan saját leckék létrehozása, amelyekben minden szót egy példamondat követ.

Leckék képekkel - néhány egyszerű lépésben képeket adhatsz a szavaidhoz. A Landigo képes Windows háttérképet előállítani számodra. A saját szavaiddal és képeiddel képernyőkímélőt is létrehozhatsz.

Magyar fordítás
Angol szó
A Landigo képes az általad megtanulni kívánt szavakat megjeleníteni a (Windows) asztalodon.
A képek boríthatják az egész (Windows) asztalodat vagy csak egy részét. A képek meghatározott időközönként frissíthetők (például 5 percenként).


Teszt és gyakorlás - különféle üzemmódok közül választhatsz - közvetlen fordítás, fordítás önértékeléssel, többszörös választás kvíz vagy diktálás. A szavakat és a kifejezéseket képekkel is társíthatod, amely jelentősen megkönnyíti az új szavak elsajátítását.

Memorganizer - a Memorganizer-nek köszönhetően a tanulás a lehető leghatékonyabban zajlik. A problémás kifejezéseket sűrűbben fogod gyakorolni, a már jól megtanultaknál. Továbbá a Memorganizer be fogja állítani a felejtési görbédhez illeszkedő optimális gyakorlási időközöket is.

Tanulókártyák - a Landigo segítségével könnyedén állíthatsz elő kétoldalú kártyákat kifejezésekkel és a hozzájuk társított képekkel.

Kétoszlopos nyomtatás - nyomtasd ki a szavaidat és tanulj új szavakat utazás közben.

Kiejtés tanító - ez a funkció elősegíti a kiejtésed fejlődését. Mikrofont fogsz használni, lehetővé téve a Landigo számára a kiejtésed összehasonlítását az eredetivel. Szeretnél olyan kiejtést, mint egy anyanyelvié? A kiejtés tanító erre a legjobb módszer!

1. játszd le az eredeti kiejtést
2. vedd fel a saját kiejtésedet
3. hasonlítsd össze a kiejtésedet az eredetivel


Lassított kiejtés - az eredeti angol kiejtés túl gyors? Nem gond! A Landigoval hallgathatod lassítva.A tanulás a napirendem része - amikor egy új szóval találkozom, csak bemásolom a vágólapra (CTRL+C) és a Minipanel automatikusan lefordítja. Ez a funkció a web böngészőkkel, szövegszerkesztőkkel és alapjában véve akármelyik szoftverrel működik.Néhány egyszerű lépés, amelyek segítségével az új szavaidhoz hozzárendelheted a saját képeidet és az egészet elküldheted a Remember! fájlba. Mi több, a saját szókincsfejlesztő leckéid, utazó CD-d/mp3-ad, háttérképed vagy akár a képernyőkímélőd összeállításához is használhatod a beépített szerkesztőt. Ahogy láthatod, a Landigoval az új angol szavak és kifejezések a szó szoros értelmében körülvesznek. Ezen a módon lehetetlen nem megtanulni őket!Tanulj az Android/iPhone telefonodról (vagy táblagépedről) - jelöld ki a szavaidat, adj hozzájuk képeket és a Landigo létrehozza számodra a videóleckéket.


Hardverkövetelmények: PC Windows 8, 7, Vista, XP (32bit/64bit) operációs rendszerrel, 1 GHz vagy gyorsabb processzor, 512 MB RAM (1 GB ajánlott), 4 GB szabad hely a merevlemezen.Ki tanul angolul a Landigoval?
Az Androidomról tanulok a metrón részletek A Landigot a haladók is használhatják részletek A gyerekek a Landigot a szülővel együtt részletekLandigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”