Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Az angol virtuálisan körülvesz

A Landigo Angol egy olyan új megközelítés, amely a tanulást szórakoztatóvá teszi és nagyon kevés időráfordítást igényel.AlapelvekHogyan tanuljak

 1. Először meg kell találnod az új szókincs megfelelő forrását. Tegyük fel, hogy szeretsz utazni és minden alkalommal, amikor valahova utazol, szeretsz ismereteket gyűjteni az úti célról. Az általad keresett információkat angolul tartalmazó webhelyek száma végtelen, tehát válaszd azt, amelyik megfelel a nyelvi szintednek. Amennyiben teljesen kezdő vagy, akkor is van tippünk a számodra. Például próbálj rákeresni egyszerű angol dalok szövegére, amelyek gyakran az alapszókincset tartalmazzák.

  Ez egy Londonról szóló Wikipédia oldal. Képzeld el, hogy miközben a szöveget olvasod, találkozol a „fashion” szóval.

  Jelölj ki egy szót, nyomd le a CTRL + C-t és a Minipanel automatikusan megjeleníti a fordítást. 2. A szó lefordításához egyszerűen másold a vágólapra (kijelölés majd CTRL+C) és a Minipanel automatikusan lefordítja azt.

 3. Ezután kattints a kék kör alakú ikonra, ezzel megnyitva a szótárablakot. Itt hozzárendelheted a szóhoz azt a képet, amelyik a legjobban tetszik és elküldheted a Remember! fájlba.


  A „fashion” szót tartalmazó példamondatok.
  A „fashion” szót az általam választott képpel együtt fogom a Remember! fájlba küldeni.
  Választok egy képet, amely a „fashion” szót a legjobban mutatja be. 4. Érdemes megtanulnom ezt a szót? A Landigo segít neked eldönteni, hogy vajon a szó, amit kikerestél fontos-e vagy sem. A ritka vagy elavult szavak tanulásának, különösen a kezdők számára, nincs értelme.


 5. Használhatod a Remember! fájl szavait a saját háttérképeid létrehozásához. Ezek a háttérképek diszkrétek és nem zavarják a Windows asztalod munkakörnyezetét. Ráadásul minden tulajdonság beállítható. Beállíthatod a képek számát és méretét, valamint a háttérkép frissítési időközét.

  A Landigo a Remember! fájlból képeket jeleníthet meg a (Windows) asztalodon. Itt láthatod a „fashion” szót. 6. A szavaidat és kifejezéseidet szintén használhatod utazó CD/mp3 készítéséhez és tanulhatsz angolul az autóban, a buszon, egyszerűen bárhol, ahol csak akarsz! Amikor visszahallgatsz egy szószedetet, először mindig a képet próbáld felidézni, amit a szóhoz társítottál. Így sokkal gyorsabban fogsz tanulni, és a valódi párbeszédek során is a megfelelő kifejezések jutnak majd eszedbe. Ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint a fordítás útján tanulás.
 7. A Landigoval, létrehozhatsz szókincs képernyőkímélőket vagy népszerű tanulókártyákat. Így még akkor is tudsz angolt tanulni, ha éppen nem dolgozol a számítógépeden!

  Miután kinyomtattad mind a két oldalt, vágd ki a tanulókártyákat.
  Egy idegen kifejezés van az előlapján és egy kép a fordítással a hátlapján.
Landigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”