Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Angol az egész családnak

Angol az egész családnak - A Landigo Angolt a család összes tagja használhatja. A tanfolyamunk nemcsak számodra, hanem a nagymamád (abszolút kezdő), a hatodik osztályos fiad (gyenge középhaladó), aki a partnereddel együtt tanul (újrakezdő) vagy a középiskolás lányod (középhaladó) számára is megfelelő.
Az önképzőknek - Mint motivált önképző, biztosan élvezni fogod az angol tanulását a Landigoval. Ráadásul ez nagyon kevés idődet fogja igénybe venni.

A Landigoval készítettem egy
CD-t a saját szavaimmal
és kifejezéseimmel. Most az autómban is tudok tanulni.

Gyerekeknek - a Landigo Angol tökéletes a 9 évnél idősebb gyerekek tanítására, és hatékony, illetve sokrétű tanuló eszköz az iskolai időszak teljes egésze során. Bár tanfolyamunk használata egyszerű, a kisgyerekek az első lépéseknél igényelhetik a szülő segítségét.

A fiammal együtt tanulok angolul. Mindketten élvezzük, és mindketten eredményeket érünk el.
Egyetemen tanulóknak és haladóknak - Tanulj még hatékonyabban a Landigo Angollal! Nyelvtanfolyamunk leckéi érdekesek, szórakoztatóak, és időkímélőek. Amennyiben az új szavak megtanulása problémát jelent számodra, próbáld a problémás szavakat összekapcsolni a saját képeiddel. Nemcsak az új kifejezéseket fogod sokkal gyorsabban megtanulni, de azok a hétköznapi párbeszédek során is eszedbe fognak jutni.
Idősebbeknek - napjainkban az idősebbek közül sokan érdeklődnek az angol tanulás iránt. Ha közéjük tartozol, próbáld meg a párbeszédes fényképregények hallgatását és mi garantáljuk, hogy a következő üdüléseden képes leszel egyszerű párbeszédekben részt venni. Az eredeti kiejtés túl gyors a számodra? Semmi gond! A pontos megértéshez bármikor használhatod a lassított kiejtés funkciót.

Végül a vakációm alatt alkalomadtán beszédbe tudtam elegyedni.


Landigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”