Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Angol gyerekeknek

A gyerekek élvezik az angol tanulást a Landigoval. A leckék a képekkel segítenek nekik gyorsan megérteni és megtanulni az új szavakat. Bár a Landigo teljesen megfelelő a 9 évesnél idősebb gyerekek számára, javasoljuk, hogy az első lépéseken a szülőkkel együtt menjenek végig. Talán meglepődsz majd azon, hogy a gyerekeiddel együtt milyen sokat tudsz megtanulni!

A Landigoval folyamatosan fogod tanulni az angolt. Te fogod létrehozni a saját szókincsfejlesztő leckéidet, illetve az az új szavakhoz és kifejezésekhez hozzárendelni a saját képeidet.

Ezt a képet az Internetről választottuk.
A leckék a Landigoban a saját tankönyvemből származnak.
A Landigo a képeket az Interneten keresi. A szótárban csak két kattintás a megfelelő kép kiválasztása. Nemcsak élvezetes, de segít is a gyerekeknek az új szavak megtanulásában.


A Landigo olyan funkciókat tartalmaz, amelyek segítenek a szókincsed fejlesztésében és a kiejtésed javításában. Olyan szóval találkoztál, amelynek a megértése vagy a kiejtése nehézséget jelent számodra? Ne aggódj! Hallgasd meg a lassított kiejtést és hamarosan minden a helyére kerül. A Landigo a szavakat át tudja tenni az mp3 lejátszódra, így az angolt utazás közben gyakorolhatod.

Új szavakat tanulok az mp3 lejátszómról.


Maximalizálhatod a tanulásod hatékonyságát, ha a saját képeidet tartalmazó leckékkel tanulsz és létrehozod a saját háttérképeidet, képernyőkímélőidet vagy népszerű tanulókártyáidat a saját szavaiddal.

Miután kinyomtattad mind a két oldalt, vágd ki a tanulókártyákat.
Egy idegen kifejezés van az előlapján és egy kép a fordítással a hátlapján.


A Landigo sok olyan leckét tartalmaz, amelyek anyanyelviek valódi angol párbeszédeire koncentrál. Miután meghallgattál egy párbeszédes leckét, tovább dolgozhatsz azon, hogy jobban megismerkedj a hétköznapi angol kifejezéseivel.Landigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”