Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Landigo Angol kezdőknek

Sziasztok! A nevem Andrea. Szakápolói tanulmányokat folytatok a Károly Egyetemen Prágában és nővérként dolgozom is. Annak ellenére, hogy már a középiskolai éveimben elkezdtem angolul tanulni, még mindig kezdő vagyok.

Elkészítettem a saját mobil videóleckémet. Most angolul tanulok a metrón.A párbeszédek alapvető kifejezései hatékonyan megtanulhatók a fényképregényekből, mivel a természetes szövegkörnyezetükben tanulom meg őket.
Amit a Landigo Angolban a legjobban szeretek, az a saját leckéim létrehozása a szókincsből, amivel nap, mint nap találkozom. A problémás kifejezések társítását a saját képeimmel különösen hasznos funkciónak találom.

1. Keress ki egy szót
2. Társíts a szóhoz egy képet
3. Küldd mindkettőt a tanulófájljaid egyikébe


A saját szavaimat használom videóleckék létrehozásához a mobiltelefonomra. Így gyakorlom az új szavakat.
Ha nehézségeid vannak a szavak megjegyzésével, javaslom a Memorganizer használatát.


A Landigo Angol számos hasznos funkciót tartalmaz, amely segít a nyelvtudásom tökéletesítésében. Például készítettem egy szókincs képernyőkímélőt és néhány problémás szót még a Windows 7 asztalomhoz is hozzáadtam.Ki tanul angolul a Landigoval?
Az Androidomról tanulok a metrón részletek A Landigot a haladók is használhatják részletek A gyerekek a Landigot a szülővel együtt részletekLandigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”