Nyelveket tanulok otthon, az autómban, bárhol...

Nyelveket tanulok a számítógépemen részletek

Elkészítem az utazó anya- gaimat CD / mp3 részletek

A gyerekek imádnak a Landigoval tanulni részletek

Képeket tartalmazó leckék létrehozása

A Landigo Angol egyik legfontosabb jellemzője az a képessége, hogy képes a szavaidhoz és a kifejezéseidhez a saját képeidet hozzárendelni. A képek keresésének megkönnyítése céljából a Google Képek keresőmotort beleépítettük közvetlenül a Landigoba.Egyszerű

 1. A keresőmező használatával keress rá a szóra. Például gépeld be, hogy „apple” és kattints a Keresés gombra. 2. Képek széles választéka jelenik meg az alsó kék ablakban. Egyszerűen válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik.

  1. Keress ki egy szót
  2. Társíts a szóhoz egy képet
  3. Küldd mindkettőt a tanulófájljaid egyikébe


 3. Küldd a szót a Remember!-be, vagy bármelyik általad létrehozott fájlba.


Hogyan segítenek a képeket tartalmazó leckék az angol tanulásában?

 1. A saját szavaidat használhatod kitűnő szókincs háttérképek készítésére, amelyek szabályos időközönként frissítik önmagukat.
 2. Képernyőkímélő létrehozására is használhatod a szavaidat.
 3. A Landigo még a saját tanulókártyáid elkészítésében is segít, amelyek olyan népszerűek a nyelvtanulók körében.


Tippek a képekkel történő munkához

 1. Ha képeket akarsz hozzárendelni a szótárban már meglevő szavakhoz, használd a Hozzáadás/Küldés funkciót vagy a CTRL+E billentyűparancsot.
 2. Ne feledd, hogy a legtöbb, az Internetről letölthető kép szerzői jogi védelem alatt áll. A tulajdonos engedélye nélkül csak a saját személyes céljaidra használhatod őket. Egyéb, különösen üzleti célra történő felhasználásukhoz a tulajdonos engedélye szükséges.Landigo Angol


„A szavaim ott vannak a háttérképemen, a képernyő- kímélőmön, az iPhone-omon és az Android táblagépemen. Elkészítem a saját utazó tan- anyagaimat (CD / mp3) a saját szavaimmal és kifejezéseimmel.”